Herroepingsrecht:

Wanneer U toch niet helemaal tevreden bent over 1 of meerdere bij ons bestelde producten heeft U het recht om deze te retourneren.

Als U een product of de gehele bestelling wilt terugsturen, kunt U binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling gebruikmaken van onderstaand contact formulier.
Maar U kunt ook zelf een brief of e-mail schrijven, waarin U aangeeft van de koop af te zien.
Na het ontvangen heeft U 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Wij zullen het aankoopbedrag exclusief de door ons gemaakte kosten binnen 14 dagen na ontvangst van de producten terugstorten op uw rekening.

De verzendkosten voor het terugsturen van de bestelling moet de klant zelf betalen.

Opmerking:
1. Retourneer artikelen niet naar het adres op het verzendlabel. Dit is niet het juiste retouradres en heeft invloed op de verwerking van je retourzending.
2. Ons retouradres bevindt zich in België hier zal u uw retourzending dus naartoe moeten sturen.

Waarom moet ik zelf de retourkosten betalen en is het niet gratis?
Onze producten zijn met zorg gemaakt en daarbij leggen ze grote afstanden af. We hebben er voor gekozen om de producten voor een zo laag mogelijke prijs aan te bieden in plaats van retourkosten door te berekenen in de prijsstelling (gratis retourneren bestaat niet). Ook willen we het milieu zo min mogelijk belasten, dus willen we het retourneren niet te makkelijk maken. Koop dus alleen de producten waarbij je een echt goed gevoel hebt! 🙂 Natuurlijk begrijpen we het goed als je een keer niet tevreden bent.

Het spreekt voor zich dat de producten niet gebruikt, geopend of beschadigd mogen zijn bij retourneren